6 maanden Jil's Weddings & Events

6 maanden Jil’s Weddings & Events!

Ruim 6 maanden zelfs! 1 februari stond ik bij de KvK in Leeuwarden op de stoep. Best wel zenuwachtig want waar begin ik aan?! Het ‘waarom’ had ik duidelijk voor ogen: doen wat je leuk vindt én vrijheid. Vrijheid in de breedste zin van het woord. Zelf keuzes kunnen (of moeten eigenlijk) maken als ondernemer, regie over je (werk)week hebben en daardoor ook veel van m’n jonge kinderen (1 & 3 jaar) kunnen genieten en eigenlijk continue een uitdaging hebben. Want het maximale ergens uit proberen te halen, dat hoort nou eenmaal bij mij.

De eerste maanden gingen als een speer! Samen met een zeer getalenteerde creatieveling mijn logo en huisstijl ontwerpen met bijbehorend drukwerk. Een website in de lucht waar ik trots op ben. Leuke en gevarieerde opdrachten mogen uitvoeren waar hele fijne reacties op kwamen en al een aardig uitgebreid assortiment aan verhuurmaterialen om jullie bruiloft/evenement compleet te maken.

Maar echt niet alle dagen voelen als zo’n feestje hoor. Net als bij iedere (beginnend) ondernemer zijn er momenten van twijfel en onzekerheid en dan is het even zoeken naar een goede peptalk voor jezelf want zonder collega’s (in mijn geval) moet je dat toch echt even zelf doen.

Volgens mijn man ben ik erg slecht in het gebruiken van spreekwoorden in de goede context maar ik denk dat het me nu gaat lukken dus ik gok het er op: wat je zaait, zul je oogsten! Alle tijd en moeite die je erin steekt, loont echt.

Deze weken komt alles weer samen. Een ontzettend leuke weekend wedding opdracht gekregen voor 2021, leuke acties in het verschiet met collega trouwleveranciers en gesprekken over het opstarten en uitvoeren van projecten bij een hotel- restaurant in de afrondende fase… Klinkt goed toch?

Ik merk dan meteen dat de creativiteit weer begint te borrelen en de dagen te kort zijn. Top! Want dan ben ik op m’n best.