Testimonials

C&A

"Jildau is enorm creatief! Zowel in de styling als in de organisatie van onze bruiloft. Slimme en praktische oplossing die wij niet zelf konden bedenken. Maar ook leuke toevoegingen die onze dag compleet en persoonlijk maakten. Jildau is een cadeautje!"

A&S

"Precies de stijl die wij zochten. Knap dat je het tot een geheel hebt weten te krijgen want qua wensen vlogen wij alle kanten op haha."

Opdrachtgever

"Je hebt een magische sfeer gecreëerd. Indrukwekkend dat je dit binnen budget en de korte tijd hebt weten te realiseren."

Opdrachtgever

"Ik kon me niet voorstellen wat je bedoelde. Een old-timer bij de voordeur? Maar het werkt en we krijgen alleen maar positieve reacties. Mensen komen hier langs, speciaal om foto’s te maken!"

S&T

"Wauhw, het zag er perfect uit! De styling was spot on. We hebben heerlijk kunnen genieten van onze dag wetende dat alles goed zou komen. Jouw respect naar mijn geloof en de materialen die daarbij hoorden tijdens de ceremonie waarderen we enorm."

Styled shoot

"Deze sfeer is precies wat wij zochten voor een fotoshoot met onze kids. Gestyled maar gemaakt of geforceerd. Wij wensen je veel succes en zullen je zeker aanraden!"

Dragt Houtkonstructie

"Voor de opening van ons bedrijf kwamen we in contact met Jil’s Weddings & Events, eerst dachten we, dat doen we zelf ff, maar door de inbreng van Jildau zijn het 2 fantastische dagen geworden. Zij heeft ons geheel ontzorgt, draaiboek, aankleding, catering, je kunt het gerust aan haar overlaten. Ook een feest te organiseren? Wij bevelen haar aan!"

K&V

"Je hebt onze verwachtingen overtroffen! Het contact met jou is bijzonder prettig. Ontspannen en duidelijk. Onze dag was grootser en mooier dan we ons konden voorstellen. Ongelooflijk hoe je dat binnen het budget voor elkaar gekregen hebt. Bedankt!"

R&V

"Fijn kennismakingsgesprek. Super mooie aankleding voor onze bruiloft. Dank je wel, !"

Opdrachtgever

"Een ijsbaan in de lobby? Je bent gek! Ik vind het fantastisch!"