Testimonials

J&C

Jildau doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Wat was het fijn om met Jildau samen te werken! Jildau is een echte doorpakker met leuke/creatieve ideeën en goede connecties. Mede dankzij Jildau hebben wij een fantastische bruiloft in een tent op locatie gehad! Alles was tot in de puntjes geregeld en wij hebben alleen maar genoten. En ook onze kids liepen weg met Jildau. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en bevelen Jildau zeker aan!

R&W

We hebben het zo leuk gevonden met jou! Op de juiste momenten zat je ons achter de broek aan en toch is het hele proces ontspannen geweest. Onze agenda’s waren niet flexibel, maar die van jouw wél, hartelijk dank daarvoor! Op de dag zelf was je meesterlijk!! We hebben ontzettend veel complimenten over je gehad, leuk om je in je element te zien. Tot snel hoor

P&D

De aanloop was voor ons pittig door omstandigheden. We willen je bedanken voor al je geduld en respect. Je stond dag en nacht voor ons klaar en ik vind het lastig voorstellen dat we elkaar nu niet meer spreken. (Dat kan nog steeds wel toch haha?) Je bent een mooi mens en fantastisch in je vak!

J&K

We gaan je missen, lieve Jildau! De aanloop, de dag, de styling…het was fantastisch. We hebben geen moment zorgen gehad en vertrouwden je, terecht, volkomen. Je hebt drie prachtige dagen voor ons neergezet en dat zullen we niet vergeten.

D&D

Wauhw! Ongelooflijk wat je met de kerk en lastige feestlocatie gedaan hebt. We hebben onze ogen uitgekeken. Namens de locatie moesten we je ook nog complimenteren voor het resultaat maar ook de samenwerking. Ontzettend bedankt, je hebt onze dag compleet gemaakt

M&R

Lieve Jildau, Nogmaals super, super bedankt voor de fantastische aankleding!!! Ik/we heb genoten van hoe alles erbij stond. Echt boven verwachting! Dank!!

T&R

Lieve Jildau, Hartstikke bedankt voor je begeleiding en ondersteuning het afgelopen jaar en natuurlijk op DE dag. Super dat je dit voor ons wilde doen. Het was een TOPDAG!

C&J

Lieve Jildau, Het was zo fijn om met je te sparren, ideeën uit te wisselen, op je te kunnen vertrouwen en met je te samenwerken om onze bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken! Bijzonder hoe snel onze dochters op hun gemak waren bij jou. Bedankt voor alles, veel succes!

A&J

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad! Ons speciale thema van reizen en het heelal heeft Jildau heel mooi weten te verwerken in de decoratie! Heeel mooi suptiele decoratie en een hele fijne communicatie. Als er iets was, stond ze altijd voor ons klaar! Ook heeft ze heeel fijn de bloemen, het boeket en onze corsages geregeld! Jildau, heel erg bedankt!!

C&A

"Jildau is enorm creatief! Zowel in de styling als in de organisatie van onze bruiloft. Slimme en praktische oplossing die wij niet zelf konden bedenken. Maar ook leuke toevoegingen die onze dag compleet en persoonlijk maakten. Jildau is een cadeautje!"