Events

Naast het organiseren van bruiloften zet Jil’s Weddings & Events haar netwerk, samenwerkingen en creativiteit in bij andere gelegenheden. Ontzorgen en verwachtingen overtreffen staan altijd centraal.

Denk aan personeelsfeesten, verjaardagen, jubilea, kraamborrels, (thema)diners & (thema)feesten. Deze kunnen zowel thuis als op locatie georganiseerd worden. Van amuse tot decoratie.

Personeelsfeest.
Voor het organiseren van een personeelsfeest/dag, net even anders dan die van vorig jaar kun je bij Jil’s Weddings & Events terecht. Dit kan een dag met een zakelijk aspect zijn maar ook een bruisend feest om alle medewerkers in het zonnetje te zetten.

Themafeest.
Een feest met thema doet alleen in de voorpret al veel goeds. Dit geldt ook voor bedrijfsfeesten. Denk bijvoorbeeld aan een 70's themafeest. Van organisatie tot styling kan Jil's Weddings & Events verzorgen.

Huwelijksaanzoek.
Een goed begin is het halve werk zeggen ze toch? Ik help je graag om voor een onvergetelijk aanzoek te zorgen. Dit hoeft niet groots en meeslepend (kan natuurlijk wel!). Klein, intiem en romantisch is minstens zo onvergetelijk. Samen gaan we opzoek naar wat het beste bij jullie past en waar jij je het prettigste bij voelt.

Staat het type feest er niet tussen waar je naar op zoek bent, mail of bel naar Jil's Weddings & Events.

Bij interesse maakt Jil’s graag een offerte op maat.