Events

Naast het organiseren van bruiloften zet Jil’s Weddings & Events haar netwerk, samenwerkingen en creativiteit in bij andere gelegenheden. Ook hier is het doel altijd om de verwachtingen te overtreffen. Denk hierbij aan personeelsfeesten, verjaardagen, jubilea, kraamborrels, (thema)diners & (thema)feesten. Deze kunnen zowel thuis als op locatie georganiseerd worden. Van amuse tot decoratie.

Personeelsfeest.

Voor het organiseren van een personeelsfeest/dag, net even anders dan die van vorig jaar kun je bij Jil’s Weddings & Events terecht. Dit kan een dag met een zakelijk aspect zijn maar ook een bruisend feest om alle medewerkers in het zonnetje te zetten.

Bij interesse maakt Jil’s graag een offerte op maat.

 

Vrijgezellenfeest.

Jil’s kan ook meedenken of het volledig organiseren van een vrijgezellenfeest. Groot of klein. Cliché of origineel. Alles kan zolang het maar past bij de bruid(-egom) en daar gaan we samen voor zorgen.

Bij interesse maakt Jil’s graag een offerte op maat.

 

Huwelijksaanzoek.

Een goed begin is het halve werk zeggen ze toch? Ik help je graag om voor een onvergetelijk aanzoek te zorgen. Dit hoeft niet groots en meeslepend (kan natuurlijk wel!). Klein, intiem en romantisch is minstens zo onvergetelijk. Samen gaan we opzoek naar wat het beste bij jullie past en waar jij je het prettigste bij voelt.

Bij interesse maakt Jil’s graag een offerte op maat.

 

Kraamfeest € 18,50 per persoon

Om als kersverse ouders niet maanden in het bezoek te zitten kan een kraamfeest uitkomst bieden. Natuurlijk vraagt dit enige voorbereiding en die neemt Jil’s graag van je over.

  • Organisatie
  • Taart in zelfgekozen stijl & smaak
  • Variatie aan hapjes
  • Decoreren van de betreffende ruimte