Waarom een weddingplanner?

“Is dat niet decadent?”, ”Daar hebben we geen budget voor!”, “Wij zijn niet opzoek naar een 1001 nacht bruiloft”, “Dat kunnen we toch zelf wel?”.

Gedurende het opstarten van mijn onderneming merkte ik dat ons beroep, weddingplanner, kampt met een imagoprobleem. Lastig. En zo zonde!  Ik ben zelf in 2014 getrouwd en wij hadden geen ‘Pinterest Perfect Wedding’ maar wel een bruiloft waar ik niks aan had willen veranderen. Ook nu nog niet.

Waarom samenwerken met een weddingplanner? Simpel…

1. Ervaring.

Alle opleidings- en werkervaring van een weddingplanner maken het verschil. Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden en voor de struikelblokken ligt al een oplossing klaar. Dit zorgt ervoor dat jullie dag ontspannen verloopt en werkelijk overal aan gedacht is. Van grote lijnen tot kleine details. (En die maken het verschil!)

2. Netwerk.

Een weddingplanner heeft een groot netwerk aan goede (trouw)leveranciers. Minder zoeken voor jullie dus en geen vervelende onderhandelingen over de prijzen. Bovendien zorgen deze samenwerkingen vaak voor het mooiste resultaat, samen werken ze aan jullie droomdag!

3. Relax & enjoy.

Heerlijk toch? Dit kan echt! Jullie weddingplanner zorgt voor de organisatie, de details en de planning. En jullie genieten vooral van de leuke keuzes die jullie mogen maken en de heerlijke bruidstaart en diner proeverijen. (Smaak is persoonlijk he, niet alles uitbesteden.) Daarnaast jullie hebben alle tijd om de focus op je baan te houden. Ook niet onbelangrijk.

4. Budget…

Er zit toch ook een zakelijke kant aan het organiseren van een bruiloft. Er wordt met een budget gewerkt en deze is er niet voor niks. De ervaring, het netwerk en de creativiteit van de weddingplanner zorgen ervoor dat het maximale uit jullie budget gehaald wordt. Meer voor hetzelfde zeg maar. Klinkt goed toch?

5. Inspiratie.

Ik geloof niet in de ‘Pinterest Perfect Wedding’ maar sfeer, aankleding & decoratie hoort er natuurlijk wel bij. Jullie ideeën zet de weddingplanner om naar realisatie. Je kunt dit ook volledig aan de weddingplanner overlaten en de weddingplanner jullie laten verrassen binnen de gekozen sfeer of thema.

Vijf goede redenen toch?