Ploeteren & shinen

Piek 1 van 2023 is bijna achter de rug terwijl ik dit schrijf. Nog één bruiloft te gaan in juli en dan staan de volgende pas weer in september gepland. Heerlijk, als ik heel eerlijk ben. Wat niet betekent dat ik niet genoten heb tot nu toe en trots ben op het aantal opdrachten, de resultaten en lieve woorden. Dat soort gevoelens kunnen prima naast elkaar bestaan. Het naast elkaar bestaan van een gezin, loondienstbaan én je eigen bedrijf gaat namelijk iets minder makkelijk op sommige momenten. Oke, weken. Maar daar kan ik beter een boek over schrijven in plaats van een blog 😉

Van ploetermoeder tot business babe… 

Anyway. De laatste bruiloft van deze piek is een toffe styling opdracht met veel vrolijke kleuren op locatie Eigen Wijze in Bant. In mei mocht ik ook al met een volle bus vertrekken richting Bant. Toevallig was dat ook een bruiloftstyling met vrolijke kleuren.

Dat is natuurlijk onzin..

Toeval is het niet. Deze twee bruidsparen hebben namelijk voor Eigen Wijze gekozen omdat die qua stijl en mogelijkheden bij hun wensen passen. En de gekozen styling past per-fect op deze toffe plek met druivenkas. Een ceremonie met Franse sferen in de polder. It doesn’t get any better.

Hoewel.. een cocktail- en speciaalbieren bar maakten het plaatje van S&W toch nog wel dat beetje better op deze locatie. Vooral ook persoonlijker. Want naast dat hij een speciaalbieren liefhebber is, drinkt zij graag… Nou ja, je begrijpt het. Zorg er overigens wel voor dat er net zo veel water als cocktails beschikbaar is want na zo’n 50 minuten cocktailen hoorde ik de eerste kreten als ‘ik moet nú iets eten’ en ‘dit komt niet goed’ al voorbij komen. Namen ga ik natuurlijk niet noemen, maar het overkomt de beste tante in het gezelschap nou eenmaal ook.

Wat ik na deze opdracht ga doen? Cocktailen! Want ook ík hou daar nogal van en heb het dit seizoen nog niet gedaan. Iets met full focus, weinig tijd en nog minder slaap. Onze verbouwing thuis begin ik dan nog even niet over, oke? Die pakken we een andere keer even mee.

Cocktails drinken dus. Lezen. Oneindig veel lezen. Of in ieder geval pogingen doen want er is geen zomerstop in het gezin. Dat gezin gaat juist maximaal aan want de zomervakantie begint en ik kon er niet meer naar uit kijken. (Serieus!) Heerlijk als de tijdsdruk er voor de kids (en dus ook voor mij) af is. Die eeuwige tijdsdruk, die nekt. Het werk niet. Daarom nu ook het goede voornemen om de komende weken te besteden aan voorbereidingen. Materialen restaureren, materialen ontwerpen, bestellingen optijd de deur uit, schoonmaken, de loods ordenen (m’n administratie benoem ik bewust even niet).

Maar goed. Als de business babe uit staat (en de ploetermoeder dus aan) komt er toch niks van terecht dus 5 dagen voor de eerste bruiloft in september voel ik weer die eeuwige tijdsdruk.

Ik kan blijkbaar niet zonder.

Voor nu wens ik jou (en mezelf) een fantastische zomer toe!